LM Logistik erbjuder företag och e-handlare kompletta logistik- och lagertjänster – där hela världen står som mottagare.

 
     

Nöjda kunder som anlitat oss för logistiktjänster.

"Ett av våra kärnvärden är personlig och det värdesätter vi extra mycket när vi ingår samarbeten. Detta har satt en stark prägel på vårt samarbete med LM logistik under alla år vilket har lett till ett lyckosamt och tryggt samarbete för alla parter. Att känna att man är ETT team är extremt viktigt och det har vi alltid gjort och gör med LM. Vår uppfattning om LM är att de är mycket precisa, noggranna och otroligt behjälpliga. Med sin noggrannhet minimerar de fel som är vanliga när den mänskliga faktorn spelar in.
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och ser fram emot att växa ihop ytterligare under kommande år."
Tina Foghammar, VD Twist and Tango

 

 
 

"SAUCONY’S löparskor har under en kort tid ökat med 100 % på den Skandinaviska marknaden! Det har varit en oerhört trygghet att kunna luta sig mot en tillförlitlig och seriös samarbetspartner under denna tid. LM Logistik har överträffat våra stora krav på en logistikpartner och vi kan därför varmt rekommendera LM Logistik AB."
Heinz Gehrig, VD & NORDENCHEF GERISALE SKANDINAVIEN

 

 
 

"Vi har nu under några år arbetat i ett mycket gott och nära samarbete tillsammans med LM logistik´s positiva gäng. LM logistik är en viktig anledning till att dessa senaste åren hitintills också är våra bästa år. Arbete och utveckling går mycket lättare och bättre i samarbete med företag som har en öppen och positiv attityd och bästa vilja till att få saker till att hända. Det verkar faktiskt som om vi är ett och samma företag, därför att vårt teamwork fungerar perfekt," säger Hans Barden som är VD på Clearly of Sweden. 

 

  
 

"JM Alsén Design AB som designar och marknadsför varumärket Morris har sedan start för 10 år sedan och fram till hösten 2013 haft LM Logistik som lager och logistikhus. Då, som nystartat företag var det väldigt tryggt att ha LM Logistik som partner. Under åren som följde växte vi tillsammans och LM Logistik visade prov på sin flexibilitet allt efter som kraven växte och mer komplicerade uppgifter tillkom. Vi anser att LM står för personlig service, trygghet och flexibilitet och rekommenderar dem gärna vidare."
Morris - Eva Alsén, VD 

Din kompletta logistikpartner

LM Logistik
Gamlebyvägen 1
523 62 Vegby

Telefon:
0321 - 725 50
0321 - 725 80

 

Välkommen att kontakta oss för information, offerter, beställningar m.m.